top of page

Werkwijze

inzet-small-introductie-gesprek.png
inzet-small-schetsfase.png
inzet-small-uitwerking.png
Introductie gesprek

Een introductiegesprek, gaat over uw wensen en ideeën en welke boodschap u wilt overbrengen naar de doelgroep. Tijdens zo’n introductiegesprek ga ik samen met uw gegevens verzamelen. Deze gegevens zijn van belang om de opdracht goed te kunnen uitvoeren. Ik moet een beeld kunnen vormen wat u voor ogen heeft, uw gedachten wereld weten te doorgronden. En met uw wensen, en ideeën uw design zo weten te vertalen, dat u uw doelgroep op de juiste manier bereikt.

Schetsfase

Tijdens deze fase krijgt u van mij verschillende voorstellen te zien van bijvoorbeeld een logo, huisstijl of online banner. Deze voorstellen variëren dan in kleur, lettertype of vorm. Nadat ik deze voorstellen aan uw gepresenteerd en geargumenteerd hebt, komt er vaak nog een tweede schetsfase, waaruit een keuze gemaakt wordt. Maar het kan natuurlijk ook zo maar zijn, dat u direct akkoord en tevreden bent. En dat doel wilt Tasja View altijd behalen.

Uitwerking

Oftewel de bestanden klaar maken voor drukkerijen, belettering bureaus of social media platforms. Het logo zult u in diverse bestanden van mij ontvangen. Tasja View zorgt er dus ook voor dat huisstijlen, flyers etc gedrukt worden. Dus naast de designs, is het mogelijk ook iets tastbaars in uw handen te krijgen. Tasja View heeft als doel om samen met u een design te creëren, waar u  en uw doelgroep jarenlang plezier van hebben.

bottom of page